Vraag om hulp aan doof.nl

Zaterdag 9 december 2017 gemaild…

zie mailbericht hieronder…inmiddels zijn we 18 januari 2018. Doof.nl kreeg natuurlijk een herhaling van mijn hulpvraag maar…Doof houdt zich DOOF. Niet eens een ontvangstbevestiging kan eraf…zo onbeschoft gedraagt men zich.
Welke boodschap haalt u daar nou uit? Ik laat ze los.

Goeiemiddag redactie van doof.nl,

U houdt zich bezig met hoorproblemen in de brede zin des woords, lees ik op uw site en vraagt om tips. Vanwege mijn eigen hoorprobleem (is het dat?) bezoek ik uw site maar vind er niets over. Zo’n 2,5% van de Nederlanders heeft hinder tot ernstige levenshinder van Bromtonen. Ik ben één van hen.

Omgevingsdiensten en gemeenten in heel het land hebben in toenemende mate te maken met klachten van gedupeerden. Mogelijk/waarschijnlijk gaat het om laagfrequent- en/of infrasone frequenties horen en voelen. Ook (uren/dagenlange) trillingen binnenin het lichaam die door deze invasieve geluiden veroorzaakt lijken te worden, zijn regelmatig gemeld. Bromtonen worden als ziekmakend ervaren en ermee leven heeft vele gevolgen voor het dagelijks bestaan. Onderzoek naar Bromtonen ervaren, komt niet of nauwelijks van de grond. Oplossingen zijn nog niet gevonden. Met name de vraag: wat maakt dat gedupeerden dit horen en voelen en anderen niet, is interessant natuurlijk.

Zou uw redactie zich erin willen verdiepen en erover schrijven? Hoe bekender het wordt, hoe beter het is. Onderzoek naar vermeende gevoeligheid en oplossingen komen dan dichterbij. Ook onderzoek naar herkomst van dergelijke frequenties (uit het milieu) zou goed zijn. Vaak worden we nu in de Tinnitus hoek ‘weg gezet’ en dat is ’t niet.

Meer informatie kunt u vinden op: …………………..

Aan de lezers van Leven met Bromtonen: onderneemt u ook zulke 1 mans-/vrouws acties? Nog niet? Fijn als u daarmee wilt beginnen. Een uitzondering bent u allang niet meer, durf naar voren te komen (alstublieft). Samen sterk…

Hier kunt u kijken op de website van doof.nl

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.