Vooruitgang?

Overweging…nu er steeds meer Lfg is en komt, zou je dan niet mogen verwachten dat frequenties elkaar uitdoven? Anti-geluid worden voor elkaar? Helaas gebeurt dat niet of nog niet.

Bij ons achter is de bouw van een kleine nieuwe woonwijk gestart met achter elk huis een moderne warmtepomp. Die staan dan met z’n allen naar de slaapkamers van al bestaande woningen te ‘blazen’. Ook tegen de onze. De bestaande huizen staan er in V-vorm omheen…een fijne klankkast. En dat terwijl al lang en breed bekend is dat warmtepompen in woonwijken (Lfg) geluidshinder kunnen veroorzaken. Toch, vanwege mogelijk anti-geluid, hoop dat er positieve verandering komt. ‘Naïef’, zegt u? Dat klopt. Maar elke verandering in onze leefomgeving is een kans op ‘anders’ dan ‘dit’.

Aan de voorzijde van ons huis: renovatie van de straat, ook een eindje verderop. Vernieuwing van gas- en waterleidingen. Kansen kansen kansen 😉

‘Dit’ het afgelopen weekend: vrijdagmiddag tot en met zondagnacht een dicht gedrukte keel aan de linkerkant. Aan de binnenzijde een gevoel van tandarts verdoving. Afschuwelijk, ongerust te gaan stikken als de rechter kant ook mee zou gaan doen. Verder enorme druk op mijn hoofd/hersenen en hartgebied. Benauwdheid daardoor. Bulderende ‘herrie’ in mijn oren, snerpende pieptoon erbij. De impuls te willen schreeuwen ‘Houdt op, houdt op!!!’…maar gezwegen…wetend dat het allemaal niets uitmaakt.

bron: posterjunkie.eu

Wetende ook dat velen van u er net zo bij zitten als ik…sterkte met uw situatie.
Ook zwijgend? Ik hoor u.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.