Compassie in je leven

Ondertitel: Mindfulness verdiepen met heartfulness

Hanne: wat mij betreft is dit een zeer aan te bevelen boek, gezien onze moeilijke levenssituatie. Die vraagt, zeker op den duur, om veel aanpassing van jezelf (en anderen). Iets van Mindfulness weten en die manier van leven ook regelmatig beoefenen, is helpend bij het werkelijk kunnen begrijpen wat de bedoeling is van dit boek èn is helpend bij de diepgang voelen die dit hulpboek brengen kan. Geen ervaring hebben met Mindfulness en deze thuistraining volgen, zal tot oppervlakkige ervaringen en minder resultaat leiden (denk ik)…in die zin. Maar…wie ben ik…

Tekst op de achterflap:
Compassie is het vermogen ons betrokken te voelen bij pijn en lijden van onszelf en anderen en de moed en de bereidheid hebben om er wat aan te doen. Iedereen kan dit vermogen door oefening tot bloei laten komen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er een sterke samenhang is tussen compassie en gezondheid, welzijn en de weerbaarheid bij tegenslag.

Het Boom hulpboek Compassie in je leven is een gids voor iedereen die zoekt naar wegen om lijden te verlichten, meer levensgeluk te ervaren, gezonder met zichzelf en met anderen om te gaan en te leven vanuit het hart.

Deze zelfhulptraing biedt waardevolle oefeningen en gratis downloadbare audiobestanden om compassie verder te ontwikkelen en de werking van mindfulness te verdiepen met heartfulness.

Hier kunt u het kopen.