1. Verzoek Verklaring Veilig huis

Vanwege Bromtoon problemen en de wens te verhuizen vroeg ik de GGD om een Verklaring veilig huis. Die bestaat niet, ik verzon ‘m zelf. Ik laat hem u zien, misschien breng ik u op ideeën?

Wel belangrijk om te weten: onze verhuiswens komt voort uit Bromtoon-vrij willen leven maar dat is een illusie, dat zijn we ons bewust. Waar wij heen willen, is Brom ook, dat hebben we al ervaren. En ook: waar we ook heen gaan, Brom is daar. Wij vertrouwen erop dat verhuizen naar een vrijstaand huis in een dorp in een krimp-gebied ons minder zendmasten/straling/beschadiging van ons systeem gaat opleveren, dus meer gezondheid gaat geven. Mogelijk daardoor op termijn minder Bromtoon of zelfs niet? Een experiment…ik houd u op de hoogte.

Vraag aan de GGD:

…………………………………..Mijn man en ik hebben al jaren hinder tot ernstige hinder van Bromtonen, vermoedelijk laagfrequent- en/of infrasoon geluid. Nu het Microflown onderzoek geen concrete bronnen aanwijst (wel richting), zijn wij genoodzaakt te verhuizen. Dat is een lastig besluit…we hebben namelijk een koophuis. Wie schuiven we deze problematiek toe? Grote gezinswoning…hoogstwaarschijnlijk komen er kinderen te wonen. Wij durven voor de veiligheid van leefomgeving in en rond ons huis geen verantwoordelijkheid te dragen.

Daarom aan u de vraag: kunt u een verklaring opstellen, ondertekend natuurlijk, waarin staat dat er in ons huis en de nabije omgeving geen Bromtonen zijn? Daarom een veilige leefomgeving voor alles en iedereen?

Ik kom er toe nadat de GGD en LUMC gezamenlijk onderzoek deden naar de vermeende gevoeligheid van gedupeerden. Het resultaat van dit onderzoek was/is: geen sprake van extra gevoeligheid. De conclusie die daaruit getrokken werd, luidt: waarschijnlijk geen externe bronnen, waarschijnlijk schijngeluid.

Naar de bevinding van de GGD en LUMC zit het ons tussen de oren. Vanuit onze ervaringen vertrouwen we daar niet op. U klaarblijkelijk wel. Vandaar mijn vraag.

Met vriendelijke groet………………………………………………………………………..

Hier kwam een antwoord op. Dat leest u in het volgende bericht.