Hulpvraag aan stichting Hoor mij – geen gehoor

NOG een poging om hulp te krijgen ondernomen, ik ben met name op zoek naar bescherming. Na 5 jaar leven in (hard) geluid en trillingsvelden ben ik stevig bezorgd over mijn gezondheid.

In december 2017 schreef ik mijn ervaringen met Bromtonen naar een website die heet ervaringrijk.nl en vertelde natuurlijk ook over u en alle anderen. Ervaringrijk.nl is een ervaringskennisbank. Ik schreef mijn ervaringen onder stichting Hoor mij, die daar diverse gehoorproblemen noemt en illustreert met ervaringen van gedupeerden.

Mijn motivatie: is het mogelijk dat u horen/voelen van Bromtonen toevoegt aan uw reeks gehoorproblemen zodat er meer bekendheid over komt? Meer bekendheid…meer meldingen…grotere kans op onderzoek door de overheid…grotere kans op zoeken naar bronnen maar vooral: ontwikkelen van bescherming voor gedupeerden.

Hoor mij antwoordde, even kort in eigen woorden samengevat: Zoals u al zag, staat Bromtonen niet in onze problemen-rij. We houden vast aan onze keuzes, zijn niet bereid die bij te stellen. Omdat uw ervaring niet bij onze problemen past, is ‘ie ook niet geplaatst… Wel stelde deze mevrouw begaan te zijn met ons lot, ze was onder de indruk. Tja…met alle vriendelijkheid: daar hebben we niets aan.

Het lijken allemaal mislukkingen, mijn pogingen om hulp te krijgen maar dat zijn ze niet. Voetje voor voetje zet ik zo Bromtonen meer en meer in the picture.
Doet u mee? Komt (niet vanzelf) ergens goed (?)

 

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.