Hoe een kies een bron vangt

Na meervoudig tandartsbezoek raakte ik behept met aangezichtspijn/zenuwpijn. Dat is bepaald geen pretje, naarstig zoeken naar remedie dus. EN zoeken naar een bron … want ik merkte correlatie op tussen aanzwellen van de pijn en aanzwellen of veranderen van Brom.

Om een lang verhaal kort te maken: ik vond mijn bron of in ieder geval de bron die de aangezichtspijn verergerde: gastransport. Via deze website kon ik precies het transport volgen en die correlatie zien: https://www.bblcompany.com/operational-data/current-flow

Ik zie op de Lotgenotengroep regelmatig staan: gas gaat eraf maar die gaswinning wordt verplaatst van Groningen naar Friesland en Drenthe. Is de verergering van Brom, de afgelopen weken hier in Drenthe, daar nu al aan te danken? Zie de maand december…De dips die u ziet in die maand in bovenstaande grafiek vallen in de nacht.

Als u de website opent, ziet u bovenaan de grafiekpagina data staan … die kunt u zelf veranderen en daardoor dan periodes overzien. Klik op de datum en er rolt een cijferlijst uit waaruit u kiest. Vervolgens klikken op Show data. Wie weet, vindt u uw eigen bron nu ook? En wie weet ook niet. Er zijn meerdere bronnen, dat weten we al.

Sterkte met uw situatie.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.